luni, 23 ianuarie 2012

Atacul sicilian

Prima mutare: DNA aresteaza pe Sorin Apostu, om important in PDL, care "nu se dadea jos din pat pentru 50.000 euro." Bineinteles, presupunem ca acesti bani nu ii gasea undeva, nu ii cresteau in copacul din fundul curtii ci ii cistiga din diverse afaceri.
Ce zic unii chibiti: asta a innebunit ! Vrea sa ne infunde si pe noi !!!
A doua mutare: Vasile Blaga este ales presedinte al Senatului. Domnul Blaga este preferatul USL-ului printre toti posibilii lideri ai USL.
A treia mutare: Se pregateste o lege a sanatatii.
Chibitii: hai sa pregatim si noi o mare galagie pe tema legii sanatatii. Este cea mai buna ocazie: daca aceasta lege trece inseamna ca nu mai pot fi sanatosi decit cei care au bani. Atunci o sa sculam toti oropsitii si sa vezi ce o sa iasa !
A patra mutare: Arafat pleaca din MS si o multime de oameni protesteaza la Tirgu Mures.
Chibitii: ce sa mai asteptam pina este votata legea ? Acum e momentul sa facem marea mutare !
A cincea mutare: in Piata Universitatii protesteaza o mare masa de oameni (cca 500 - 1000). La fel si in tara. Peste tot apar in centrul atentiei galeriile unor echipe de fotbal. Pe ici, pe colo, se aude ca mitingurile au fost organizate de diverse partide.
A sasea mutare se lasa asteptata.
Chibitii: ba, e nasol, n-a mers. Trebuie sa facem doua mutari deodata:
a) reclamati Romania in Parlamentul European (se executa)
b) aminati pronuntarea sentintei in procesul lui Adrian Nastase pina cind cade guvernul (se executa).
A saptea mutare se lasa asteptata. Jucatorul respectiv incearca sa vada daca nu cumva a gresit deschiderea si daca nu cumva adversarul a facut mai multe mutari deodata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu